Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacția lui Al Bano la vestea că tânăra ucisă în SUA ar putea fi fata lui

Thursday, 19 November 2015, 12:02 Sursă: REALITATEA.NET

Ylenia Carrisi a fost văzută ultima dată în anul 1993, pe vremea când avea 23 de ani. De atunci, tânăra a fost de negăsit, deşi autorităţile şi părinţii ei au făcut eforturi supraomeneşti pentru a afla ce s-a întâmplat cu ea.

De-a lungul timpului, au apărut mai multe ipoteze privind dispariţia, existând speculaţii că ar fi fost răpită de traficanţii de droguri sau că s-ar fi călugărit.

După căutări și alarme false, Al Bano și Romina Power au decis ca fiica sa să fie declarată în mod oficial moartă, în ianuarie 2013. Dar, potrivit presei de peste Ocean, care citează surse judiciare, tânăra ar fi fost ucisă în 1996 de un camionagiu american.

O probă de ADN de la cântărețul de muzică pop italian Al Bano a fost luată la cererea autorităților judiciare americane pentru a compara ADN-ul acestuia cu cel al unei femei ucise în Florida în 1996.

Totodată, artistul a avut și o reacție la adresa jurnaliștilor. Întrebat dacă este de părere că femeia din America este fiica sa, Al Bano a spus: "Voi știți înaintea mea!", scrie libertatea.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL