Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan râde de Liviu Dragnea, care "a fugit cu coada între picioare"

Monday, 22 April 2019, 19:29 Sursă: REALITATEA.NET

Candidatul PNL la europarlamentare a observat de această dată cum Liviu Dragnea a fugit cu coada între picioare de la Iaşi. Liderul PSD a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi, unde s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD. Protestatarii au strigat "Şobolanule" şi "Iaşul nu te vrea", liderii social-democraţi plecând cu un microbuz.

"A fugit cu coada între picioare din Iași, iar acum, liderii fideli din Moldova au sarcină de partid să vină cu oameni verificați, sub sancțiunea demiterii. Sursele mele spun că baronii au fost din nou amenințați cu SS (secția specială). Voi vă dați seama cum ar conduce România dacă ar confisca toate instituțiile? Exclusiv prin grupuri de interese și pile, fără nicio legătură cu competența, onoarea și performanța. De patriotism ce să mai vobim?", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă au fost huiduiţi, sâmbătă, şi la sosirea la Iaşi, unde au participat la Conferinţa Extraordinară a filialei judeţene.



Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL