Rareş Bogdan a deconspirat planul-bombă PSD-ist: de ce ar fi limitat dreptul de muncă al Diasporei

Tuesday, 27 November 2018, 21:37 Sursă: REALITATEA.NET

Rareş Bogdan a vorbit, marţi seară, la "Jocuri de putere", despre planul lui Eugen Teodorovici, al PSD-ului şi al lui Liviu Dragnea de a limita perioada în care românii ar avea drept de muncă peste hotare.

Adaugă părerea ta

Realizatorul Realitatea TV a deconspirat motivele incredibile ale social-democraţilor: răzbunare pe Diaspora pentru proteestul din 10 August, cel mai mare miting anti-Dragnea.

"Ministrul de Finanțe, poreclit "Orlando minte puțină", aşa cum a spus şi Cozmin Guşă, s-a deconspirat: Mintea e mai puțină decât se bănuia. Acuma, nu știu dacă e prostie, ticăloșie, boală mintală sau altceva, dar e limpede că ceva e acolo. Orlando Teodorovici susţine că românii ar trebui să aibă drept limitat de lucru în străinătate, pe baza unui singur permis de muncă, valabil pentru maximum 5 ani într-o anumită ţară. E de noaptea minții. Las la o parte că ideea ar îngrădi dreptul la muncă și la liberă circulație, adică una dintre cele 4 libertăți din Uniunea Europeană.

Urmăriți-mi cu atenție raționamentul: după ce guvernările de stânga, care au generat sărăcie, mizerie, corupție și depresie, au alungat din țară 5 milioane de români, acum ce s-a gândit Orlando? Să-i aducă pe cei din Europa înapoi, să-i pună să plătească biruri astfel încât să poată Dragnea să achite pensiile speciale ale parlamentarilor care votează și în somn legi pentru libertatea sa?? Nemernicia nu mai are nicio limită. Acest individ trebuie dus de urgență la spital... nu pentru că e schizofrenic, dar poate are mătreață, Poate tușește!! Ce e cu acest proiect? Mă întreb dacă Orlando e prost sau doar șmecher", a spus Rareş Bogdan, care a luat apărarea românilor plecaţi să câştige o pâine în străinătate:

"Celor din Diaspora, care au mobilizat cel mai mare miting anti-Dragnea de după OUG 13, li se arată iar pisica. PSD vrea să pedepsească Diaspora. Dacă țineți minte, PSD întâi a vrut să-i pună pe frații, copiii plecați afară, să achite un impozit catastrofal pe fiecare transfer de bani. Cu banii aceia își ajutau familiile, familii cu speranța răpusă de guvernele catastrofale ale stângii imbecile și corupte. Acum vrea să-i lege de glie. Sau să-i transforme în nomazii Europei. Să-i expună iar unor umilințe fără margini. Umilirea constantă a unui individ îl transformă într-un individ lipsit de speranță, fără încredere în el, un om care depune definitiv armele. De asta are nevoie PSD: de oameni întorși acasă care nu merg la vot. Acesta este succesul pe care scontează din nou: pe absenteism".

Rareş Bogdan a avertizat că Dragnea îşi va putea asigura libertatea doar dacă ar câştiga alegerile.

"Loazele vor vota, românii cu inima sfâșiată nu. Fără să câștige din nou alegerile, Dragnea nu-și va putea blinda libertatea. Va urma o nouă tură de legi care vor timora magistrații, astfel încât niciun procuror nu va mai cuteza să-i facă vreun dosar penal lui Dragnea sau să le finalizeze pe cele aflate acum în lucru. Dacă mitimgul din 10 august s-ar fi petrecut peste 5 ani, dosarul nici n-ar fi fost deschis. Imaginați-vă România anului 2023 cu Dragnea la butoane. Cel puțin 2 milioane de săraci în plus, săraci depresivi, nicio mișcare civică, deoarece vor avea ac și de cojocul lor. Până acum nu au reușit să decredibilizeze Mișcarea #Rezist, deci dacă vor transforma din nou Justiția într-o armă politică, vor trece la dosare penale!!

Și mai este o miză enormă: fără Diaspora, care a mobilizat electoratul intern în 2014, alegerile de atunci aveau cu totul alt rezultat. Au venit în plus la urne 1,3 milioane de români, iar asta se datorează celor din Diaspora și, nu vreau să fiu modest și fățarnic, Realității TV", a mai zis Rareş Bogdan.