Rareș Bogdan, mesaj despre plecarea de la Realitatea TV

Monday, 25 February 2019, 10:03, Sursă: REALITATEA.NET, Autor: Realitatea.NET

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a transmis un mesaj legat de plecarea de la Realitatea TV.

Adaugă părerea ta

Citește aici: Rareș Bogdan, anunț în premieră prin intermediul realitatea.net! Ce DECIZIE ia referitor la PNL / Realitatea TV


Rareș Bogdan a recunoscut că avut discuții pentru a intra în politică, dar susține că, deocamdată, nu a luat decizia dacă va pleca de la Realitatea TV.

"Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat.

Am avut discuții cu partidul în care aș intra daca aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdata atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adaugat.

Citește și: Rareş Bogdan, anunţ devastator pentru membrii CNA care au sancţionat Realitatea TV

Mai mult, ii stiu personal pe multi dintre primarii librarali care au schimbat si occidentalizat orasele pe care le conduc. Insa repet, NU am luat o decizie. Azi sunt strict jurnalist. Sa nu speculam altceva pana nu este cazul si daca va fi cazul" a fost mesajul lui Rareș Bogdan.

Citește și: Rareș Bogdan: "Pentru prima dată în viața mea îi dau un like lui Dăncilă. Mi-a devenit simpatică"

Iar președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a spus: "În ceea ce îl privește pe Rareș Bogdan, informația nu este complet neadevărată. Încă nu este o decizie luată. Are un sâmbure de adevăr”.

Cât despre lista candidaților pentru europarlamentare, Ludovic Orban a declarat pentru DC News: "Cred că între 10 și 15 martie va fi finalizată lista. Avem un mare eveniment pe 16 martie, cu PPE-ul și cu Comitetul Regiunilor și la acest eveniment nu poți să nu ai lista gata. Participă candidatul la președinția Comisiei Europene al PPE, Manfred Weber, participă o mulțime de invitați importanți".