Rareş Bogdan, motivul dureros pentru care îl îndeamnă pe Iohannis să se mute în studioul Antena 3

Tuesday, 02 October 2018, 21:24 Sursă: REALITATEA.NET

Rareş Bogdan a avut un editorial tăios în debutul emisiunii "Jocuri de putere", de marţi seară.

Adaugă părerea ta

Realizatorul Realitatea TV a fost foarte revoltat din cauză că preşedintele Klaus Iohannis nu a reacţionat la atacurile lui Liviu Dragnea la adresa libertăţilor presei şi i-a amintit şefului statului că, la un moment dat, a apărat Antena 3.

"Atunci când Antena 3 era sub asaltul ANAF, preşedintele apăra Antena 3. Sfatul meu este să se mute în studioul Antena 3. Domnia sa tace. Faptul că tace domnul Cioloş, îmi arată că nici domnia sa nu este cu nimic altceva peste. Preşedintele României nu scoate niciun cuvânt când libertatea presei este atacată. Realitatea TV şi site-urile libere au fost atacate. Acapararea statului român de către Dragnea şi loviturile crunte la libertatea Justiţiei sunt o dorinţa a foarte multora, care se află aparent de partea cealalată a baricadei. În realitate, oamenii îşi doresc ca Dragnea să dea amnistia, graţierea. Să închidă Realitatea TV, să oblige RCS-RDS să schimbe orientarea editorială. Să fie închişi toţi după modelul maghiar. Viktor Orban a reuşit ceea ce la noi doar se încearcă. Ungurii nu mai pot protesta decât pe câmpuri.

PSD a cerut astăzi expulzarea de urgenţă a ambasadorului SUA. A spus că actualele legi ale justiţiei întorc România în anul 2000. Noi v-o spunem în fiecare seară, la Jocuri de putere, de vreun an şi jumătate. Liviu Dragnea luptă contra SUA, contra UE şi contra presei libere. Conduce această acţiune pentru că poate, pentru că în realitate foarte mulţi din opoziţie îşi doresc ca Dragnea să reuşească", a fost mesajul trist şi dureros al lui Rareş Bogdan.