Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan, experienţă incredibilă în avion. Cui era să-i scape o geantă în cap

Tuesday, 23 October 2018, 10:20 Sursă: REALITATEA.NET

Realizatorul Realitatea TV transporta o geantă cu cărţi, pe care, din greşeală, era să i-o scape în cap altui călător. Acel om s-a dovedit a fi Kelemen Hunor. "Recunosc că mi-a părut rău că n-am scăpat geanta", a mărturisit Rareş Bogdan.

"UDMR e un fel de PSD. Cam ce reprezintă PSD pentru români la ora actuală, reprezintă liderii UDMR, în frunte cu Kelemen Hunor, pentru maghiarii din Transilvania. La un moment dat eram în avionul de Cluj şi Hunor, pe vremuri un jurnalist simpatic la Cluj, la secţia în limba maghiară, era aplecat, stătea cu capul spre podeaua avionului, ca să nu fie recunoscut, să nu fie întrebat. Avea o pălărie pe cap şi eu aveam o sacoşă cu cărţi. N-am găsit loc pentru geanta cu cărţi decât deasupra locului lui Hunor şi era cât pe-aci să cadă geanta mea plină cu cărţi, printre care şi Istoria Transilvaniei, în capul domnului de jos. Mi-am cerut scuze, omul a ridicat capul, iar când l-am văzut, recunosc că mi-a părut rău că n-am scăpat geanta. Culmea e că tot avionul a aplaudat. "Istoria Transilvaniei" merita să i-o scap în cap, poate ar fi băgat la cap ce-i cu Transilvania", a afirmat Rareş Bogdan.

Povestea lui Rareş Bogdan a venit în contextul anunţului că UDMR a lansat un portal numit "Transilvania Now", de prezentare a Transilvaniei, în limba engleză, cu banii unei fundaţii din Ungaria. Pe acest portal, UDMR consideră Unirea de la 1918 "o cutremurătoare experienţă".

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL