Rămășițe umane găsite pe un câmp de lângă Caracal. Gheorghe Dincă, dus la DIICOT

Wednesday, 20 November 2019, 11:06, Sursă: realitateadeolt.net, stiripesurse.ro

Rămăşiţele a două cadavre au fost găsite pe un câmp din județul Olt, scrie realitateadeolt.net. Este vorba de mai multe fragmente osoase şi un craniu. Procurorii din Olt au deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a două sau mai multe persoane. Gheorghe Dincă a fost adus miercuri, de urgență, la DIICOT, pentru noi audieri.

Adaugă părerea ta

Gheorghe Dincă, cercetat de procurorii DIICOT pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, două tinere pe care le-a luat la ocazie, a fost dus la DIICOT cu duba, în această dimineață, potrivit stiripesurse.ro.

La 35 de km de Caracal au fost găsite două cadavre.

Un dosar penal pentru omor calificat asupra a două sau mai multe persoane a fost deschis, marţi, de procurorii din Olt după ce în după-amiaza acelei zile pe un teren agricol din comuna Brâncoveni au fost găsite mai multe fragmente osoase şi un craniu.

Osemintele osoase, provenite de la două persoane, potrivit primelor informații, au fost descoperite pe un teren agricol din comuna Brâncoveni.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul Olt, osemintele umane au fost găsite pe un teren agricol de lângă satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, judeţul Olt, în zona cunoscută sub denumirea „Odaia lui Soreaţă”, scrie realitateadeolt.net.

Anchetatorii au audiat persoanele care au găsit iniţial fragmentele osoase pe terenul agricol şi s-a dispus efectuarea unei expertize antropologice de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti.

Continuarea pe realitateadeolt.net!

Surse judiciare au declarat că, mai întâi, un tractorist a găsit mai multe fragmente osoase, acesta alertând autorităţile. Ulterior, specialiştii au stabilit că ar fi vorba despre rămăşiţele a două persoane, însă nu se cunoaşte încă sexul sau vechimea acestora.

Osemintele au fost preluate de Institutul Naţional de Criminalistică, specialiştii urmând să stabilească de când sunt aceste oase la Brâncoveni.

Citește continuarea pe realitateadeolt.net!

 

 

Comentarii Existente
2019-11-20 13:55:13
Criminalitate maxima promovata de ciuma infractoare ...

Au promovat sabotajul legii si spiritului legii. Au corupt autoritatile si le-au obligat sa coopereze cu infractorii si infractiunile acestora ...

Alte articole din: SOCIAL