Şase protestatari din Piaţa Victoriei, ridicaţi de jandarmi sâmbătă seara. Ce amenzi au primit?

Sunday, 13 May 2018, 10:48, Sursă: REALITATEA.NET

Protestatari amendati Piata Victoriei. Jandarmii au condus la secţia de poliţie şase dintre protestatarii veniţi sâmbătă seara în Piaţa Victoriei, ulterior aceştia fiind amendaţi cu suma totală de 9.100 de lei.

Adaugă părerea ta

Protestatari amendati Piata Victoriei. Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei au anunţat că în timpul protestului din Piaţa Victoriei, şase persoane au fost conduse la secţia de poliţie, pentru audieri, ulterior fiind amendate cu o sumă totală de 9.100 de lei.

Amenzile au fost date pentru injurii, tulburarea ordinii publice, împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile şi refuzul de a părăsi manifestaţia la solicitarea forţelor de ordine.

Protestatari amendati Piata Victoriei. La manifestaţia din faţa Guvernului, au existat momente de tensiune între protestatari şi jandarmi, aceştia din urmă încercând să monteze garduri în zona Pieţei Victoria, moment în care manifestanţii au început să scandeze "Fără garduri" şi "Ruşine să vă fie", iar jandarmii au renunţat la măsură. Protestul s-a încheiat ulterior fără alte incidente, scrie Mediafax.