Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

„Protejata” premierului Mihai Tudose s-a remarcat în trecut la emisiunea Burlacul

Thursday, 29 June 2017, 10:47 Sursă: REALITATEA.NET

Tânără și sexy, ea s-a remarcat acum șase ani în emisiunea ”Burlacul”, când a fost eliminată încă din primele faze. Apoi, se pare că a fost, petru o scurtă perioadă de timp, asistentă la „Un show păcătos”. Însă, pentru că nu a putut să-și construiască o carieră în televiziune, brăileanca s-a angajat la Transelectrica, la Direcția Guvernanță Corporativă, potrivit click.ro.

Până să ajungă să poarte costume elegante în birourile Transelectrica SA, Cătălina a purtat ținute puțin mai deocheate în platourile emisiunii mondene ”Un show păcătos” de la Antena 1, unde a fost asistenta lui Dan Capatos, și la o altă emisiune a aceluiași post TV, unde s-a luptat pentru inima unui ”burlac” cu alte câteva domnișoare.

Cătălina Sorina Ene este născută în localitatea Ianca și la numai 26 de ani a ajuns să reprezinte Transelectrica și Guvernul României în China.

Interesant este că Transelectrica se află în subordinea Ministerului Economiei, condus la acea vreme de mai proaspătul prim ministru Mihai Tudose. Astfel, în 2015, Tudose, fostul ministru al economiei, a fost însoțit de două ori de Cătălina în China, cu prilejul unei vizite oficiale de lucru a unor demnitari de la București.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL