Promisiune pentru Vlăduț: "Mami se va face bine și va veni acasă". Caz emoționant

Friday, 19 January 2018, 10:08 Sursă: REALITATEA.NET

Daniela Toader, mămica lui Vlăduț, a fost diagnosticată cu cancer de pancreas cu metastaza hepatică.

Diagnosticul primit în cadrul Clinicii Fundeni București, din România, a fost reconfirmat de institutul Victor Babes. Băiețelul de 4 anișori, Vlad, deși nu stie exact ce se întâmplă, înțelege mai mult decât credem noi.

Tatăl lui Vlăduț i-a făcut acestuia o promisiune emoționantă, că mami se va face bine.

"I-am facut o promisiune, aceea ca mami se va face bine si va veni acasa. Dar pentru asta avem nevoie de ajutorul tuturor celor care pot, deoarece tratamentul este costisitor", a scris el pe Facebook.

"Promisiune către Vlăduț

Curând am descoperit ceea ce nu poti crede ca ti se poate intampla vreodata...Cancerul.
Ce poti spune despre asta atunci cand șocul nu te lasa sa constientizezi ce traiesti, ce poti face sa te pastrezi intreg si sa incepi o lupta crancena cu amalgamul de informatii crude si diagnostice care par fara inteles...

In urma cu 1 luna si jumatate, sotia mea, Daniela Toader, in varsta de doar 29 de ani, a fost diagnosticata cu cancer de pancreas cu metastaza hepatica. Diagnosticul primit în cadrul Clinicii Fundeni București, din România, a fost reconfirmat de institutul Victor Babes.
Avem un băiețel de 4 anisori, Vlad, care desi nu stie exact ce se intampla, intelege mai mult decat credem noi.

I-am facut o promisiune, aceea ca mami se va face bine si va veni acasa. Dar pentru asta avem nevoie de ajutorul tuturor celor care pot, deoarece tratamentul este costisitor. De aceea am decis să postez acest mesaj pentru mine şi de asemenea, sa apelez la ajutorul tuturor celor care inteleg lupta cu aceasta boala teribila care ii afecteaza pe cei care sufera şi pe cei dragi ce ii urmeaza pana la sfarsit...

Cancerul este un inamic foarte invaziv şi distructiv pentru corpul nostru. E un proces dureros si foarte lung. Este un proces si o incercare ce iti testează toate faramele de credinta: în capacitatea propriului organism de a se reface, in propriile ganduri, in abilitatile medicului, in alte persoane sau clinici și nu in ultimul rand în Dumnezeu.

De cate ori i-am auzit pe altii spunand: "Daca ai nevoie de ceva, nu ezita să ma suni, eu voi fi acolo sa te ajut". Stiu ca dincolo de orice legaturi, suntem oameni, aşa ca pot doar sa sper ca majoritatea celor care au posibilitatea de a ajuta si de a-si arata sprijinul pentru familia noastra ne pot ajuta folosind conturile:

Toader Stefan Daniel
- Alpha Bank: RO87BUCU1511036079959RON - Sucursala Slobozia
- BCR: RO48RNCB0170097337870001 - Sucursala Slobozia

Toader Daniela Nicoleta
- Raiffeisen Bank: RO12RZBR0000060017844976

Cont EURO:
Toader Stefan Daniel
- Alpha Bank: RO16BUCU1511036368901EUR


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL