Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Profeția părintelui Arsenie Boca. Se va produce un mare cutremur în România?

Tuesday, 09 January 2018, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

Arsenie Boca, la mormântul căruia, de la Mănăstirea Prislop, vin anual mii de pelerini, a fost și un important vizionar. Profeţiile sale s-au îndeplinit exact așa cum au fost rostite sau pictate. Cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea au fost prevăzute de către Arsenie Boca.

Părintele Arsenie Boca, despre care se spune că ar fi avut o relație cu o măicuță, le-a definit precum „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a trei se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel, întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca, în cele din urmă, se dispară de pe harta României. Toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și, într-un fel sau altul, trebuie să plătească.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus el.

Profeția a fost efectuată undeva înainte de anii ’40. Părintele Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL