Primarul Chirica interzice videochat-ul în Iași

Tuesday, 28 January 2020, 09:07 Sursă: realitateadeiasi.net

Autor: Realitatea.NET

 

 

Reprezentanții Primăriei Municipiului Iași au elaborat și supus dezbaterii publice un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind interzicerea promovării, sub orice formă, pe mijloacele fixe sau mobile, audio / video sau pe orice structură a oricărei forme de publicitate care promovează activități de tip videochat, în sensul de „camchat”, adică expunerea pentru o anumită perioadă a unui model în fața unei camere web, gratis sau contra plată.

După ce hotărârea va fi adoptată, interdicția va fi valabilă pentru orice fel de promovare, atât pe domeniul public sau privat al Municipiului Iași, cât și pe domeniile private expuse vizualizării publice (pe clădiri, vehicule sau orice alte suprafețe care au expunere vizuală publică etc.).

România este lider mondial la videochat. Industria videochat este o afacere extrem de profitabila, iar numarul persoanelor care au ales sa se angajeze ca model de videochat este de peste 100.000. Încasările din țara noastră în această industrie au depășit 100 de milioane de euro. 

Orașul Iași era pe locul doi pe țară la numărul modelelor de videochat, potrivit unui clasament realizat pentru anul trecut de camqueen.ro.

Vezi ce AMENZI vor primi cei care încalcă decizia municipalității pe realitateadeiasi.net!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL