Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, după vizita la fabrica Ford Craiova: ”Este nevoie de investiții. M-am bătut acolo pentru bani europeni”

Wednesday, 22 July 2020, 12:34 Sursă: Realitatea.NET

Cu acest prilej, conducerea companiei i-a prezentat președintelui un status actualizat al business-ului Ford în România, după cum au spus reprezentanții companiei.

”Cu această ocazie am văzut ce noutăți avem aici, oameni harnici, și este un semn foarte mult despre economie. Am auzit că e intenția de a extinde fabrica Ford, ceea ce e lăudabil. Sper să fie un succes. Echipa Ford este foarte performantă, începând de la conducere și până la toți angajații care sunt un exemplu pentru toate întreprinderile.

La sosire, la Aeroport, am avut o întâlnire cu reprezentanții autorităților locale. Locația economică de la Craiova este de primă mână în Europa și este foarte important pentru România. Este nevoie de investiții. 80 de miliarde, bani europeni, pot fi folosiți cu mare succes în următorii ani. Am avut un mesaj clar: construiți investiții din bani europeni. I-am invitat să pregătească din timp proiecte pentru Craiova, pentru întreaga regiune.

Am avut ocazia să văd și noul model, am făcut un test drive. Este important ca România să fie cunoscută pentru industria auto-moto, care se poate dezvolta foarte mult. Avem potențial. Acum avem și banii din care se pot face investiții. De asta m-am bătut acolo pentru bani europeni! Nu pentru mine! Pentru România și pentru dezvoltarea României”, a spus Klaus Iohannis, la Craiova.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL