Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul Ludovic Orban, la TOPUL național al firmelor private din România: ”Criza a pus la grea încercare foarte multe companii” - VIDEO

Friday, 30 October 2020, 09:55 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

”Am convingerea că mediul de afaceri trebuie să fie un partener serios al Guvernului, un partener implicat în susținerea fundamentărilor care să ducă la decizii care au efecte în economia românească. Guvernul a fost deschis la dialog permanent și va fi în  continuare deschis la dialog cu mediul de afaceri. Multe decizii au fost luate după discuții cu reprezentanții mediului de afaceri.

O țară în care există un mediu de afaceri prietenos, în care e inițiativă economică și parteneriat între întreprinzători și decidenți, e una în care lucrurile merg bine și oamenii trăiesc mai bine. Trebuie să fim permanent atenți la ce se întâmplă cu mediul de afaceri, să încercăm să generăm cât mai multe proiecte și decizii la nivel guvernamental în sprijinul mediului de afaceri.

Dezvoltarea spriritului antreprenorial este foarte important în România. Suntem extrem de preocupați de ideile de dezvoltare, de parcuri IT, centre de dezvoltare, am prevăzut finanțări pentru a genera astfel de laboratoare de dezvoltare economică.

Felicit companiile care sunt premiate, criza a pus la grea încercare foarte multe companii, care s-au dezvoltat, care s-au adaptat, care au simțit oportunităție și le doresc succes și o dezvoltare continuă a companiilor”, a spus Ludovic Orban.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL