Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Premiera in Romania, BRAVA HD TV si DJAZZ TV intra in grila iNES IPTV ! (P)

Tuesday, 26 May 2015, 17:03 Sursă: REALITATEA.NET

BRAVA HD TV este primul canal european care transmite in standard Full HD cu sunet Dolby Surround. Canalul se axeaza doar pe programe de opera, balet si concerte de muzica clasica, fara pauze de publicitate.

JAZZ TV este primul si singurul canal TV din lume, complet dedicat Jazz-ului si genurilor inrudite. Canalul prezinta un mix intre cele mai noi productii in standard HD cu sunet Dolby Digital si inregistrari de arhiva actualizate la standard HD.
iNES IPTV ofera astfel o experienta unica iar pasionatii de muzica clasica, precum si cei ai genurilor jazz, soul, blues si altele similare, pot aduce acum in propria casa cele mai spectaculoase festivaluri de muzica din lume si imagini din renumite sali de opera. 

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti. iNES IPTV, primul serviciu IPTV introdus in Romania, face parte din pachetul iNES Triple Play de la iNES GROUP, alaturi de internet prin fibra optica si telefonie fixa. Pachetul este dedicat clientilor din segmentul rezidential. Pentru segmentul business, iNES GROUP ofera servicii precum: acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa sau Data Center (colocare, servere dedicate).

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL