Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Portalul Realitatea.NET, record de vizitatori în luna aprilie: locul 1 la nivel național în online-ul românesc

Friday, 01 May 2020, 10:08 Sursă: Realitatea.net

Cu 12,52 milioane de vizitatori unici și aproape 42 de milioane de afișări, site-ul nostru a urcat pe locul 1 în clasamentul lunii aprilie, la nivel național.  

Cei mai activi cititori ai site-ului Realitatea.net au fost cei din grupa de vârstă 25-34 de ani, urmați de cei din categoria de vârstă 35-44 de ani. 

Potrivit datelor, aproape 58% dintre cititori sunt bărbați.

Site-ul nostru de știri a reprezentat, și de această dată, cea mai credibilă sursă de știri și pentru Diaspora. Cei mai mulți cititori din afara granițelor sunt din Marea Britanie.

Peste 90% dintre cititori au accesat Realitatea.net de pe un dispozitiv mobil și peste 53% au citit știrile de pe pagina noastră de Facebook.

Cea mai accesată pagină, cu peste 200.000 de citiri, este reprezentată de statistica interactivă, actualizată în timp real, despre evoluția coronavirus în România.

Astfel, Realitatea.net și-a desăvârșit poziția în online-ul românesc. Un amănunt foarte important: și celelalte 60 de site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în ultima lună, o creștere semnificativă. Vă mulțumim!Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL