Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Polițist și soția sa, bătuți și amenințați cu moartea în plină stradă

Tuesday, 01 September 2020, 07:31 Sursă: Realitatea.net

Incident grav, în comuna Bătrâni. Un polițist prahovean, fost șef de post în comună, dar și soția sa au fost agresați fizic și verbal de doi frați deranjați că li s-a atras atenția că blochează traficul pe un drum comunal.

Cei doi se deplasau cu mașina pe DC 34, pe raza comunei Bătrâni, când la un moment dat au văzut o mașină și o căruță staționând și blocând ambele sensuri.

Agresorii blocaseră o stradă, iar când soţia poliţistului, aflată la volan, i-a claxonat ca să se dea la o parte, bărbaţii au năvălit în maşină, i-au scos afară pe cei doi şi i-au bătut.

”Șoferul și căruțașul stăteau de vorbă în mijlocul drumului și nu puteau fi ocoliți. După cinci minute de așteptare, soția mea, care se afla la volan, a claxonat. În acel moment, cei doi frați, pe care îi știam ca fiind recalcitranți din perioada în care am fost șef de post la Bătrâni (n.r. acum polițistul își desfășoară activitatea la Vălenii de Munte) au venit la mașină, înjurând și amenințând. Am fost recunoscut pentru că unul dintre ei mi-a spus – Ce mă, nu mai ești șmecher să ne dai amenzi?”, a declarat victima pentru observatorulph.ro.

Polițistul, aflat în concediu de odihnă, susține că a încercat să-i calmeze pe cei doi, spunându-le că vor doar să-și continue drumul, însă a fost lovit în mod repetat, cu pumnii și picioarele.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL