Pacientul suspect de coronavirus care a fugit dintr-un spital din Târgu Jiu, prins de polițiști

perchezitie
perchezitie

Polițiștii l-au găsit pe suspectul de COVID-19 care fugise din spital într-un taxi, în localitatea gorjeană Bâlteni, relatează realitateadegorj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Oraşul din România în care nu mai există ambuteiaje, Titi Aur îl laudă. Trucul la care au apelat autorităţile locale

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Razboi Israel - Iran
Război Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de apărare anti-aeriană au fost activate
O explozie a fost auzită în oraşul Ghahjaworstan din Iran, situat la nord-vest de oraşul Isfahan, potrivit agenţiei de ştiri iraniene semi-oficiale FARS, care citează surse locale, relatează CNN. Zborurile spre Teheran, Isfahan şi Shiraz sunt suspendate, iar sistemele de apărare anti-aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe provincii. 

Avion aterizat de urgenta la Timisoara
Un avion a aterizat de urgență la Timișoara, în urma unei amenințări cu bombă. Plan roșu de intervenție
Alertă de gradul zero pe Aeroportul Timișoara! Un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență după o amenințare cu bombă cu bombă. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. 

Polițist, la un pas să fie linșat în stradă, la Târgu Jiu! Au intervenit jandarmii/ Captură video
Polițist, la un pas să fie linșat în stradă, la Târgu Jiu! Au intervenit jandarmii
Un polițist a fost la un pas să fie linșat în stradă la Târgu Jiu! Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional! 

Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Apar noi dezvăluiri șocante despre crima din Dâmbovița! Sora Mirelei, femeia omorâtă de cetățeanul turc, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între cei doi cu puțin timp înainte ca tânăra să dispară, dar și despre ce au discutata ultima oră la telefon. Între timp, anchetatorii au refăcut traseul criminalului și au ajuns cu el chiar și în Teleorman, locul în care s-ar fi refugiat a doua zi după asasinat. 

Social

Israelul a atacat Iranul
Statele Unite NU susțin riposta Israelului împotriva Iranului: "Nu am aprobat răspunsul"
Tensiuni uriașe între Israel și Iran. Statele Unite au fost informate despre răspunsul militar al Israelului și nu au aprobat această operațiune.

Rujeola face ravagii, în România! Părinții nevaccinați sunt loviți crunt de infecția virală: RECORD de cazuri în doar 7 zile/ Arhivă foto
Rujeola face ravagii, în România! Părinții nevaccinați sunt loviți crunt de infecția virală: RECORD de cazuri în doar 7 zile
Este epidemie de rujeolă în țară, iar situația devine din ce în ce mai gravă. În ultima săptămână, un bărbat a murit, iar în spiale s-a înregistrat un record de îmbolnăviri. Peste 950 de cazuri au fost raportate în doar șapte zile. 

Iran vs Israel
Răsturnare de situație în Israel după ce sirenele au răsunat în nordul țării: a fost vorba de o alarmă falsă
După ce Israelul a început un atac asupra Iranului, sirenele au început să răsune în nordul Israelului. Ulterior, armata a anunțat că a fost vorba de o alertă falsă.

Foto arhivă
Nici marijuana nu mai e ce-a fost odată, în România: „Este stropită cu pesticide, insecticide, otravă de şobolani”
Marijuana din România nu este ca cea din Olanda, susține un medic. La noi, plantele pot fi stropite cu insecticide, pesticide sau chiar otravă de șobolani care provoacă tulburări neuronale grave.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Drum inzapezit
Furtuna Renata mătură România. Unde lovesc vijeliile puternice: vreme de iarnă la munte, cu zăpadă de jumătate de metru
Vremea rea a pus mari probleme în multe zone din țară, temperaturile au scăzut semnificativ și la munte s-au înregistrat chiar ninsori.

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Mai și de Paște: noi date de la ANM. Planurile românilor ar putea fi afectate: la ce să ne așteptăm/ Profimedia
Vremea în minivacanța de 1 Mai și de Paște: noi date de la ANM. Planurile românilor ar putea fi afectate: la ce să ne așteptăm
Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunţă, astfel, temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Cât privește începutul lunii mai, atunci când românii se vor bucura de minivacanța de 1 Mai și Paște, inclusiv în săptămâna ce precede Paștelui, temperaturile şi cantităţile de precipitaţii se vor situa la nivelul celor obişnuite în acest interval.

Sărbătoare 19 aprilie
Sărbătoare 19 aprilie. Un mare sfânt este cinstit de biserică. Zi de post: ce NU trebuie să faci astăzi
Este zi de mare sărbătoare pentru creștin-ortodocși. Un mare sfânt este cinstit de biserică. 

Prognoza meteo 19 aprilie
Prognoza meteo 19 aprilie. Vremea se răcește accentuat: ninsori puternice și ploi torențiale
Astăzi, vremea va fi rece dimineața, iar temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus