Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban, atac la toți parlamentarii care i-au picat miniștrii: Au votat fără discernământ. Miniștrii picați de PSD au un plus

Tuesday, 18 February 2020, 20:41 Sursă: realitatea.net

 

„Soluții, profesionalism, au dat răspunsuri pertinente. Au fost audieri maraton, fără limite de întrebări, nu ca simulacrul de la audierile miniștrilor PSD. Miniștrii noștri au raspuns la toate intrebarile, au cele mai bune solutii. Sigur, votul nu contează. Parlamentarii care au votat au votat fără să aibă discernământ. Sunt mulți care și-au cerut scuze miniștrilor pentru că au votat împotrivă”, a spus Ludovicr Orban, marți seara.

Premierul a adăugat că toţi miniştrii care au primit aviz negativ de la PSD în comisiile parlamentare au de fapt un plus.

„PSD a dat premieri catastrofali, miniştri care au făcut de râs România, miniştri care au fost de o probă de incompetenţă, ca atare PSD e egal cu zero. Toţi miniştrii care au primit vot negativ din partea parlamentarilor PSD chiar au plus. Niciun ministru nu a cerut votul PSD”, a conchis Orban.

Doar trei dintre miniștrii PNL au trecut de votul comisiilor de specialitate, dintre cei 11 miniștri audiați în cele două zile, luni și marți. Aceștia sunt Nicolae Ciucă, la Apărare, Virgil Popescu, la Economie și Bogdan Aurescu, la Externe.

Avize negative în forurile legislative de specialitate au primit: Florin Cîțu - Finanțe, Marcel Vela - Interne, Costel Alexe - Mediu, Bogdan Gheorghiu - Cultură, Cătălin Predoiu - Justiție, Ionuț Stroe - Tineret și Sport, Ion Ștefan - Dezvoltare și Monica Anisie - Educație.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-18 20:55:33
Costel

PNL nu a făcut public nici un program de guvernare.

2020-02-18 21:11:04
Alenei .

Domnul Orban nu vrea ca miniștrii săi să pice pentru a se ajunge mai repede la alegeri anticipate? Dacă dorea să guverneze mai departe de ce nu a venit cu un cabinet nou reformat?

2020-02-18 21:59:23
Ramona

Nu se poate coabita cu forțele anarhice din Parlament. Avem nevoie de alegeri cât mai repede și de o prezență masivă la vot, altfel ne merităm soarta.

2020-02-19 07:05:37
Paine si circ in Romanica

Prin acest vot se dovedeste clar ca cei care au votat investirea guvernului Borhot Orban nu au avut discernamant acum 4 luni, oamenii s-au trezit din somn cand au realizat brusc cu ce se ocupa acest guvern de bufini de facto si l-au picat. Mamaligarii prosti cu suflete de sclavi nu-si dau seama nici in 10 ani oricum. Apoi de ce se milogeste patetic acest borhot unguresc? Nu a facut spume la gura cu anticipatele? De ce nu si-a dat demisia daca nu putea sa faca maretele proiecte din campanie din cauza PSD? Pute de la o posta a frica combinata cu danf de tuica de pufoaica si atitudine de obor ungure!!!

Alte articole din: ACTUAL