Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Oficialii de la Vatican cer lămuriri în contextul în care contul oficial de Instagram al Papei Francisc a dat like unei fotografii cu un fotomodel brazilian îmbrăcat sumar

Friday, 20 November 2020, 11:22 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei
COY Co, compania care administrează contul Nataliei Garibotto, a profitat la maximum de publicitate şi a redistribuit imaginea pe propriul cont de Instagram, vinerea trecută, spunând că compania „a primit Binecuvântarea OFICIALĂ A PAPEI” Garibotto, care are 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, a glumit: „Cel puţin mă duc în rai”.
 
Citând surse din apropierea biroului de presă al Vaticanului, Agenţia Catolică de Ştiri a spus că o investigaţie este în curs pentru a determina modul în care fotografia a ajuns să fie apreciată. O echipă de oameni gestionează diferitele conturi sociale ale papei. Un purtător de cuvânt al Vaticanului a declarat pentru The Guardian: Putem exclude faptul că„ like-ul ”a venit de la Papa Francisc şi a apelat la Instagram pentru explicaţii. Papa Francisc este extrem de popular pe reţelele de socializare, cu contul său oficial de Instagram atrăgând 7,4 milioane de urmăritori. Contul nu urmăreşte alte conturi.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL