O nouă răpire în Olt: tânără luată cu forţa de pe stradă şi băgată într-o maşină

Tuesday, 08 October 2019, 12:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi de sora victimei despre eveniment, prin 112. Tânăra a fi fost luată de pe stradă şi urcată cu forţa într-un autoturism argintiu, care ulterior s-a îndreptat către o destinaţie necunoscută, scrie realitateadeolt.net.

Surse apropiate anchetei au declarat că unul dintre cei doi răpitori, bărbatul în vârstă de 25 de ani, este fostul iubit al fetei.

Maşina în care se aflau cei doi bărbaţi şi tânăra a fost interceptată de poliţişti, în Caracal. În autoturism se afla însă doar bărbatul în vârstă de 49 de ani. El le-a spus poliţiştilor că i-a lăsat pe tânăr şi pe fata răpită pe o stradă din Caracal. Planul fostului iubit era să o ducă pe fata de 26 de ani la o casă pe care fratele său o are în Caracal. Ei n-au putut să intre însă în locuinţă, doarece era încuiat, ruda sa fiind plecată în străinătate.

Ulterior, poliţiştii i-au depistat şi pe tânărul de 25 de ani şi fata răpită şi i-au dus la secţie.

„De îndată, poliţiştii olteni au declanţat activităţile de căutare, fiind alertate și judeţele limitrofe, în vederea depistării tinerei. Autoturismul în care se aflau doi bărbaţi şi tânăra a fost depistat pe raza municipiului Caracal, cele trei persoane fiind conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiat”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL