Motociclistul care a sfidat moartea trecând prin faţa unui tren dezvăluie de ce a făcut acest gest

Friday, 15 September 2017, 08:30, Sursă: REALITATEA.NET

Un motociclist a fost amendat cu 3.400 de lei după ce a fost filmat trecând cu viteză prin faţa unui tren, în Arad, şi făcând gesturi obscene mecanicului de locomotivă. Tânărul susţine că se grăbea acasă, pentru că avea medicamente cumpărate pentru nepoţica sa şi neagă că i-a făcut semn obscen mecanicului de locomotivă.

Adaugă părerea ta

Arădeanul de 26 de ani din Horia care a primit două amenzi, în total 3.400 de lei, după ce a trecut prin faţa unui tren deşi avea barierele coborâte, iar apoi i-ar fi arătat degetul mijlociu mecanicului de locomotivă, a dezvăluit ce l-a determinat să îşi rişte viaţa.

Tânărul recunoaşte că putea fi lovit de trenul care a trecut după numai câteva secunde în urma sa, dar spune că era grăbit să ajungă acasă în Horia, pentru că nepoţica sa era bolnavă, iar el cumpărase medicamentele necesare.

"După cum se vede pe înregistrarea video, eu am aşteptat câteva minute la barieră, dar apoi am decis totuşi să trec peste linii. Eram grăbit, pentru că am fost sunat de familie să cumpăr medicamente pentru nepoţica mea, care era bolnavă", a povestit arădeanul, scrie aradon.ro.

"E drept, mi-am riscat viaţa, mi-am dat şi eu seama când am văzut că trece trenul imediat după mine. Nu văzusem însă locomotiva că se apropie, pentru că există un gard care mi-a obturat vizibilitatea în locul în care mă aflam. Dacă vedeam trenul, nu riscam", susţine motociclistul.

Motociclist din Arad, AMENDAT cu 3.400 de lei după ce a trecut prin faţa unui tren. A fost FILMAT

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de IPJ Arad, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Arad au identificat şi sancţionat un tânăr care nu a respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată.

”În urma apariţiei în mass-media a unui material video despre un tânăr care nu respectă semnalele acustice şi luminoase la o trecere la nivel cu cale ferată, în municipiul Arad, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, reuşind identificarea tânărului şi luarea măsurilor legale. În fapt, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 09,45, o persoană a condus o motocicletă pe Calea Şiriei din municipiu, în direcţia Horia, iar la trecerea la nivel cu cale ferată nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, depăşind autoturismele staţionate, trecând peste liniile de tren. După ce a efectuat trecerea peste calea ferată, s-a oprit şi a săvârşit gesturi obscene către mecanicul de tren, după care şi-a continuat drumul”, se arată în comunicat, conform Mediafax. 

Tânărul a fost filmat când se strecoară peste barierele coborâte la trecerea cu calea ferată, trece cu viteză prin faţa unui tren, apoi se întoarce şi face un gest obscene mecanicului de locomotivă.