Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TULBURĂTOR: Slujbă pe malul lacului în care s-au înecat 3 fetițe. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Sunday, 21 June 2020, 15:25 Sursă: Realitatea.net

,,Astăzi de ziua Sfinților români, după Sfânta Liturghie am săvârșit la barajul de la Pârcovaci slujba de sfințire a apei și slujba de pomenire a celor trei fetițe înecate ieri în acest loc. Din păcate nu sunt primele victime, sperăm să fie ultimele. Dumnezeu să le ierte!," a scris preotul paroh Nicolae Crăciun.

Părintele a declarat pentru presa locală că fetițele Ioana, Sânziana și Petruța proveneau din familii liniștite și că erau foarte credincioase. 

„Fetele au mers ieri la Biserică, veneau des la slujbe, participau şi la un concurs de bătut toaca pe care îl organizăm noi. După toată perioada aceasta de izolare, erau bucuroase că aveau unde merge. Am o ideea pe care sper să o pot duce la capăt şi anume să ridicăm o troiţă în acel loc. Şi pentru a comemora victimele, dar şi ca un semnal de alarmă”, a declarat ierarhul pentru Ziarul de Iași.

Pe de altă parte, anchetatorii care analizează evennimentul tragic, merg acum pe ipoteza ca micuțele de 6,7 și 10 ani ar fi alunecat în apă, nu s-ar fi scăldat.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL