Microbuz școlar cu 16 copii, implicat într-un accident, în județul Arad. 7 au ajuns la spital

Friday, 22 November 2019, 09:41 Sursă: Realitatea de Arad

Un microbuz școlar, în care se aflau 16 copii, a fost implicat, vineri, într-un accident care a avut loc în comuna Ghioroc din județul Arad. 7 copii dintre cei 16 aflați în microbuz, au fost transpotați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Adaugă părerea ta

Un microbuz școlar, în care se aflau 12 copii, a fost implicat, vineri, într-un accident care a avut loc în comuna Ghioroc din județul Arad, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri, inclusiv șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și psigologul unității, scrie Realitatea de Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „primele informații arată că are loc un accident rutier în Ghioroc, în centru, la statia de tramvai. Sunt implicate 1 autoturism și 1 microbuz transport copi, fără incarcerați. Sunt 12 copii, care speriați. Untervine SMURD TIM, SMURD B, 2 SAJ”.

„La intervenție se deplasează și psihologul unității. Intervenția este condusă de către inspectorul șef”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Comentarii Existente
2019-11-22 10:06:09
Daniel

Nu se mai opreste calvarul pe sosele? Nu se afla chiar nimeni sa gaseasca soluii???

2019-11-22 10:46:27
Taitis

Sa mnai avem putina rabdare ! Vine Werner cu solutii in al doilea mandat In primul a cautat solutiile in al doilea le aplica!

Alte articole din: SOCIAL