Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mercedes AMG GT: Cum arată succesorul modelului Mercedes SLS AMG

Wednesday, 10 September 2014, 14:20 Sursă: REALITATEA.NET

Mercedes-Benz a prezentat succesorul lui SLS AMG, sub forma lui AMG GT. Acesta are o siluetă care aminteşte de predecesorul său fără să-l copieze şi se mândreşte cu o structură realizată integral din aluminiu pentru a avea o masă totală cât mai redusă.

Odată cu acest model, divizia AMG marchează primul automobil pe care îl proiectează care să nu poarte şi particula "Benz" din numele mărcii germane, fiind denumit simplu "Mercedes AMG GT". În ciuda acestei schimbări, AMG GT nu este primul, ci al doilea model independent proiectat de divizia AMG şi vândut apoi prin puncte selecte ale reţelei internaţionale Mercedes-Benz.

Supercarul care înlocuieşte viitorul clasic SLS AMG este oferit în două versiuni de motorizare, ambele bazate pe un V8 twin-turbo de 3.982 centimetri cubi, dezvoltat de la zero de divizia AMG. O altă diferenţă importantă faţă de predecesorul său este renunţarea la portierele cu deschidere verticală în favoarea unei soluţii clasice, cu deschidere convenţională, înspre lateral.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL