Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu anunță moțiune de cenzură în luna august - Câte semnături a strâns deja

Sunday, 26 July 2020, 17:15 Sursă: Realitatea.NET

Marcel Ciolacu a anuntat la o televiziune de stiri ca PSD nu va mai astepta iesirea din starea de alerta pentru a depune o motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Actiunea se va petrece chiar in luna august si deja sunt disponibile 202 semnaturi.

„Au vrut să folosească politic această pandemie, atât au putut ei, şi în acest moment s-a ajuns la o lipsă totală de credibilitate. Lipsa de transparenţă din trecut şi faptul că trebuia de la început să testeze cât mai mulţi oameni a dus la această lipsă de credibilitate totală. Guvernul Orban este un eşec politic, cred că cel mai mare post decembrist, pentru că au făcut totul într-o logică electorală. (...) Nimeni nu a făcut un apel la toate forţele politice pentru a se face un anumit tip de comunicare, iar Guvernul Orban a dorit să facă o manipulare în interes politic acestei pandemii. Am decis ca în luna august să depunem moţiune de cenzură. Haos mai mare decât este acum nu poate exista atât în gestionarea pandemiei cât şi în economie. (...) Decizia este clară: vom depune moţiune de cenzură pentru că nu putem crea un haos mai mare decât este acum” a afirmat Marcel Ciolacu.

„Ne bazăm pe voturile PSD, deja am strâns 202 semnături, până La 233 avem discuţii cu toţi partenerii politici din Parlament. (...) Eu zic că, categoric, moţiunea va trece” a adăugat Ciolacu.  

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL