Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ludovic Orban: “Am permis funcționarea tipurilor de afterschool din perioada vacanțelor școlare. Nu au fost semnalate cazuri de coronavirus”

Wednesday, 21 October 2020, 10:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

“Am permis funcționarea tipurilor de afterschool din perioada vacanțelor școlare. Din informațiile noastre, au fost respectate măsurile și nu au fost cazuri pe zona afterschool-urilor”, a declarat premierul Ludovic Orban, întrebat de ce a susținut închiderea școlilor și grădinițelor din Capitală, dar menținerea deschisă a after school-urilor și a creșelor.

“Sunt mulți părinți care efectiv sunt ajutați de aceste afterschool-uri”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, în fața Biroului Electoral Municipal, după depunerea listei candidaților PNL pentru alegerile parlamentare.

Întrebat dacă are în vedere închiderea mall-urilor sau a sălilor de sport, în cazul în care după aceste 14 zile de la închiderea școlilor nu va scădea rata de infectare, Ludovic Orban a răspuns: “Nu avem astfel de măsuri. Obiectivul nostru să reducem numărul de infectări prin măsurile pe care le-am luat. Dați-mi voie să vă spun că România este într-o situație relativ stabilă. E posibil un val doi care a afectat țările europene mult mai dramatic și profund decât România”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL