Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LOCKDOWN după 5.000 de cazuri noi de covid? Orban: ”Noi am preferat o abordare nu națională, ci una locală. Măsurile sunt luate în comunități”

Friday, 23 October 2020, 19:03 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

„În Israel a fost lockdown aproape total. Obiectivul nostru este ca oamenii să ducă o viață cât mai normală. Obiectivul nostru este ca economia să funcționeze la parametri obișnuiți. Obiectivul nostru este ca toate activitățile, în măsura în care este posibil, să se desfășoare, astfel încât viața omului să fie cât mai puțin afectată de epidemie. Acestea sunt obiectivele noastre.

Sigur că putem să atingem aceste obiective doar dacă avem cooperarea societății, a tuturor companiilor, instituțiilor, formatorilor de opinie… pentru că respectarea normelor de protecție sanitară este aceea care poate să permită derularea unei vieți normale, fără ca virusul să atingă nivele care să ne impună să luam decizii restrictive.

Noi am preferat o abordare nu națională, ci una locală. O abordare care să țină cont de nivelul de răspândirea al virusului în comunități și măsurile sunt luate în comunități, locale”, a declarat Ludovic Orban.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL