Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

"La revedere!". Încă o tânără ignorată de 112! Corpul de control va fi trimis la Vrancea

Thursday, 15 August 2019, 19:06 Sursă: REALITATEA.NET

Andreea, tânăra care a apelat la 112 după ce afost urmărită în trafic, a spus, la Realitatea TV, că au trecut trei zile de la apelul său și că niciun polițist nu a contactat-o după acest incident, fiind pe o așa-zisă listă de așteptare. 

Andreea a fost șicanată în trafic de o mașină. Mai mult, a fost urmărită până acasă. Ea a sunat și a cerut ajutorul poliției pentru că automobilul în care se aflau mai mulți indivizi se oprise în dreptul locuinței sale.

Operatorul i-a explicat fetei că nu mai sunt echipaje disponibile pentru a ajunge la ea. "Asta e legislația. La revedere!", i-a replicat la telefon agentul de poliție, potrivit Realitatea TV.

CONVORBIRE ADOLESCENTĂ - DISPECER POLIȚIE

Fata: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecer: Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am!  Doamnă, domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo...

Fata: Toate echipajele?

Dispecer: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere! 

----------------------------

UPDATE | Paula Enache, purtător de cuvânt IPJ Vrancea, a oferit explicații la Realitatea TV, în emisiunea Legile Puterii: "Ma voi documenta si va voi spune cate echipaje de Politie sunt, imediat ce am aceasta informatie. Politia judetului Vrancea are un deficit de personal. Un echipaj are program de 8 ore pe zi si sunt trei schimburi.

Nu ne-am mai confruntat cu astfel de situatii, dar vom face o analiza si vor fi dispuse masurile legale, daca se va constata ca cineva nu si-a facut treaba.

Am luat act de aceasta sesizare in cursul zilei de astazi, din media. Daca pentru dumneavoastra prezinta interes, voi reveni in cel mai scurt timp cu cifre concrete".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL