Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

La 24 de ani, o tânără din Vâlcea a demisionat și s-a sinucis! Mesaj șocant pentru o generație

Thursday, 11 July 2019, 21:17 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra de doar 24 de ani, din localitatea vâlceana Păuseşti Otăsău, s-a sinucis după ce şi-a dat demisa de la banca unde lucra. Drama fetei a şocat pe toată lumea, mai ales că înainte de gestul fatal a participat la un grătar, alături de familie, și părea să se comporte perfect normal, potrivit saptamana.net.

Primarul localității, Cătălin Avan, a fost cele care, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, a atras atenția asupra gravității fenomenului căruia i-a căzut victimă Diana. 

"Depresia...Dragi parinţi, dragi dascăli, o spun de câţiva ani public, faceţi tot ce vă stă în puteri să vedeţi mereu copii fericiţi la şcoala şi acasă! Noi privim mereu copii, prin ochii adultului! Încercaţi va rog din suflet, să priviţi mereu copii prin ochii copilului din fiecare dintre noi! Există în sufletul nostru, un colţ unde ne simţim tot copil!! Orice asemenea traumă în copilăria lor, poate deveni mai târziu o dramă! (...) Am discutat şi am hotărât cu directorul Şcolii Gimnaziale Păuseşti, să propunem Consiliului Local alocarea sumelor necesare, pentru achiziţia în condiţiile legii, a seviciilor de consultanţă de psihologie pentru copii noştri", a postat edilul.

Unul dintre comentariile de la postarea primarului a oferit detalii despre drama pe care o trăia tânăra de 24 de ani, pentru că nu mai suporta stresul la care era supusă la serviciu. "Am întrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns că vrut să îndeplinească stagiul de 1 an şi imediat ce a implinit acel termen şi-a dat demisia..mi-a mai povestit că baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme şi erau împreună se săturase să o audă zilnic cum povestea de cele întâmplate la serviciu şi despre felul în care o trata acel individ!!, a postat o prietenă pe pagina de socializare.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL