KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Iohannis îşi lansează volumul biografic PAS CU PAS la Gaudeamus

Tuesday, 18 November 2014, 12:50 Sursă: Comunicate PR

Autor: Realitatea.NET

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Evenimentul de lansare a volumului "Pas cu Pas" va include şi o sesiune de autografe, informează comunicatul de presă.

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. În cele peste 200 de pagini ale volumului, Klaus Iohannis prezintă atât întâmplări din culise, cât şi momente mai puţin cunoscute din viaţa publică. Pentru prima dată, noul preşedinte al României vorbeşte deschis, într-un volum autobiografic, despre copilărie, adolescenţa, sora, soţia sa, despre studenţia la Cluj şi despre cariera în învăţamânt.

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. "Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut-o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am preţuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (...) A venit timpul ca valorile performanţei să fie puse în acţiune tocmai pentru ca aspiraţiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârşit, în realităţi palpabile: stabilitate economică, bunăstare şi certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie", spune Klaus Iohannis, în comunicat.

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Volumul este disponibil pe site-ul www.curteaveche.ro şi va putea fi cumpărat şi de la standul Curtea Veche Publishing de la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, la preţul de 15 lei.

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Preşedintele ales al Românei, Klaus Iohannis, va fi prezent, miercuri, de la ora 17.30, la standul editurii Curtea Veche Publishing, de la Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, unde va avea loc evenimentul de lansare a volumului său autobiografic "Pas cu pas".

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ