Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis, întâlnire cu Orban și miniștrii, la Cotroceni. Se decid noi măsuri pentru români

Wednesday, 06 May 2020, 09:12 Sursă: Realitatea.net

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, informează Administrația Prezidențială. 

La final, șeful statului va susține o declarație de presă.

Înaintea începerii ședintei de la Cotroceni, premierul Ludovic Orban a precizat că în cadrul întâlnirii de astăzi vor fi discutate seturi de măsuri aferente fiecări ridicări de restricții în parte, explicând că aceste măsuri sunt menite să reducă la maximum posibil riscul epidemiologic.

"Vom stabili nişte reguli care vor trebui respectate de angajaţi, de angajatori, de proprietarii magazinelor, de conducerile companiilor de transport public. Şi aceste reguli sunt menite pentru a reduce la maxim riscul epidemiologic, adică riscul de transmitere a virusului", a afirmat Orban. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL