Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis: Condamn cu fermitate atacul armat care a avut loc la Munchen

Saturday, 23 July 2016, 06:24 Sursă: REALITATEA.NET

"Condamn cu fermitate atacul armat care a avut loc în această seară, la München. Din păcate, oameni nevinovați cad în continuare victime violenței extreme și complet nejustificate. Astfel de crime pline de lașitate trebuie pedepsite cu promptitudine și cu maximă severitate. Sunt necesare noi eforturi ale comunității internaționale pentru a crește capacitatea de prevenție și de acțiune, cu folosirea tuturor mijloacelor disponibile, care pot fi utilizate. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile și apropiații celor care și-au pierdut viața sau au fost răniți. Sunt în legătură cu autoritățile române competente, care depun toate eforturile pentru a afla dacă printre victime sunt și cetățeni români și a acorda asistență necesară, dacă este cazul", a scris Iohannis, pe Facebook. 

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj în limba engleză pe Twitter în care îşi exprimă solidaritatea cu Germania şi spune că gândurile sale sunt alături de familiile victimelor şi răniţilor oribilului atac din Munchen, scrie News.ro.

”Gândurile mele sunt acum alături de familiile şi toţi cei apropiaţi victimelor şi răniţilor oribilului atac de la Munchen. Solidaritate cu Germania”, este mesajul preşedintelui Iohannis.

Atentat la Munchen. Zece morţi, mai mulți răniţi. Poliția: Atacatorul s-a sinucis. A acționat singur


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL