Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Internetul ascuns a DECODAT scrisoarea unei călugăriţe "de la Satana". Datează din secolul XVII

Monday, 11 September 2017, 10:56 Sursă: REALITATEA.NET

Povestea, scrie Times of Israel, susţine că Sora Maria Crocifissa della Concezione, călugăriţă la mânăstirea Palma di Montechiaro în sudul Italiei, s-ar fi trezit dintr-un leşin în 11 august 1676, pentru a descoperi mai multe scrisori scrise de ea, toate conţinând un amestec de simboluri şi limbi necunoscute.

Sora Maria şi celelalte călugăriţe au ajuns la concluzia că scrisorile erau dictate de către Lucifer pentru a o duce departe de credinţa în Dumnezeu şi de mânăstire. Doar una dintre scrisori a supravieţuit şi pentru aproape 350 de ani a fost un mister de nepătruns.

Săptămâna aceasta, însă, cercetătorii de la Ludum Science Center din Sicilia au reuşit să descifreze codul, folosind un algoritm găsit de aceştia pe Dark Web sau internetul ascuns. Pentru traducere s-au folosit vechea greacă, araba, alfabetul runic şi latina. Părţile descifrate din scrisoare sună macabru, se spune inclusiv că Dumnezeu şi Iisus sunt un "balast inutil" şi că "sistemul nu funcţionează pentru nimeni".

Directorul centrului crede, însă, că scrisoarea nu este o dovadă a existenţei Satanei, cât o dovadă că Sora Maria cunoştea mai multe limbi şi că, cel mai probabil, suferea de schizofrenie, ceea ce a făcut-o să îşi imagineze dialogurile cu Diavolul.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL