Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imaginile care pun Poliția Română din nou pe jar. S-au dispus CONTROALE

Monday, 02 November 2020, 09:08 Sursă: Realitatea.net

Vorbim despre imagini revoltătoare ce au apărut în spațiul public. Mai exact vorbim despre o poză în care apr doi agenți de poliție, dar și unul de jandarmerie, alături de doi cântăreți de muzică de petrecere.

În imagini se obeservă că cei doi artiști nu poartă mască de protecție și nici nu respectă regulile de distanțarea socială, deși știm foarte bine că mai ales în spațiile închise este obligatoriu să purtăm masca de protecție. 

Reprezentanții celor două instituții spun că nu tolerează astfel de abateri și au început deja să facă verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

"În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control şi verificări interne a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Reiterăm faptul că nu tolerăm şi nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a arătat Jandarmeria Bucureşti, scrie g4media.ro.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului”, au afirmat, la rândul lor, reprezentanţii Poliţiei.

Incidentul a ieșit la iveală în urma unei petreceri organizate ilegal în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6 al Capitalei. 

În acest caz s-au dat amenzi în valoare de 38.500 lei.

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL