Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini din dronă cu singura autostrada care ar putea fi gata în acest an

Wednesday, 17 August 2016, 19:15 Sursă: REALITATEA.NET

Tronsonul A3 Gilau - Nadaselu, "ciotul" de 8,7 km de autostrada de langa Cluj-Napoca, in continuarea autostrazii Transilvania de la Turda la Gilau realizata in trecut de Bechtel, are toate premisele sa fie terminat pana la finele acestui an.

Cu toate acestea, sansele ca acest trons sa fie si dat spre folosire sunt minime pentru ca nu este legat de restul autostrazii de la Gilau la Turda. Lipseste un viaduct, o ramasita neterminata din contractul Bechtel, pentru care autoritatile inca nu au relansat licitatia pentru executie.

Asociatia Pro Infrastructura (API) a publicat o noua inregistrare cu drona cu santierul autostrazii Gilau - Nadaselu, tronsonul de 8,7 km aflat in lucru in apropiere de Cluj - Napoca.

"Lucrarile la tronsonul 3A1 Gilau-Nadasel al autostrazii A3 se apropie de finalizare. Cu toate acestea, Asociatia Pro Infrastructura considera ca nu vom putea circula pe acesta decat la sfarsitul anului 2017, in conditiile in care CNADNR inca nu a scos la licitatie finalizarea viaductului peste Somesul Mic, la mai bine de 3 ani de zile de la rezilierea contractului cu Bechtel. Situatia este cu atat mai grava intrucat cozile kilometrice formate pentru traversarea comunei Gilau pe DN1 au devenit o rutina!", au scris cei de la Asociatia Pro Infrastructura pe contul oficial de facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL