Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iată de ce trebuie să te lași de fumat

Wednesday, 26 March 2014, 16:42 Sursă: REALITATEA.NET

Sunt insa o multime de motivatii care au un caracter imediat si care in 20 de minute te vor face sa te simti alt om. In plus, tensiunea arteriala iti va scadea imediat, la fel si ritmul batailor inimii.

1. De dragul animalelor

Daca ai un animal in casa, renunta la fumat macar de dragul sau. Potrivit studiilor, aceste animale, supuse fumului de tigara, au sanse extrem de mari sa se imbolnaveasca de cancer si alte probleme respiratorii. Asadar, cu prima ocazie in care pisica ti se cuibareste in brate torcand, gandeste-te serios la toate aceste probleme pe care i le-ai putea cauza fara voie.

2. De dragul banilor

Mai ai nevoie de motivatii? Ce spui despre bani? Tigarile sunt din ce in ce mai scumpe si tot mai multi bani se duc pe acest viciu nesanatos. Incearca numai sa calculezi cati bani dai lunar pe tigari si incearca sa iti imaginezi ce altceva ai putea face cu aceasta suma. Nu e asa ca iti vine sa te lasi?

3. De dragul frumusetii

Fumatul nu numai ca iti fura ani din speranta de viata dar, iti va distruge si tenul, imbatranindu-l prematur si lasand loc aparitiei ridurilor inca de la varste la care acestea ar trebui sa existe doar in cosmarele noastre cele mai urate. Vrei sa traiesti mult si sa arati bine? Renunta acum. Cu cat o vei face mai repede cu atat mai bine.

Citește articolul integral pe lyla.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL