Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop luni, 25 februarie. Un început de săptămână neașteptat

Sunday, 24 February 2019, 22:48 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop 25 februarie

BERBEC
Se anunță o zi plină de provocări ce vă dau posibilitatea să vă arătați calitățile. Seara aduce bucurie și relaxare alături de cei dragi.

TAUR
Vă dedicați în totalitate persoanei iubite. Organizați timpul astfel încât să fiți mereu împreună, discutați, poate ieșiți la o plimbare și vă bucurați de atenția și grija partenerului de cuplu.

GEMENI
Sunteți dornici să învățați lucruri noi și faceți față cu brio unor discuții pe care le-ați cam evitat în ultima vreme. Reușiți să lăsați o impresie bună.

RAC
Ambiția voastră vă ajută să rezolvați situațiile conflictuale de la serviciu. Demonstrați că aveți dreptate și acest lucru vă dă o stare de bine.

LEU
Astăzi faceți haz de necaz la orice pas. Oricât de rele ar fi veștile primite, voi căutați partea bună și vă amuzați copios.

FECIOARĂ
Este o zi critică, pentru că trebuie să oferti niște răspunsuri pe care le datorați cuiva de mai multă vreme. Ați lăsat timpul să treacă și asta a fost în favoarea voastră, dar acum nu mai aveți nicio cale de scăpare.

BALANȚĂ
Aveți nevoie de multă liniște astăzi, dar și zilele următoare. Ați depus un efort supraomenesc în ultima perioadă și începe să se simtă oboseala.

SCORPION
Este o zi perfectă pentru afaceri. Aveți argumente puternice și toată lumea vă va da dreptate.

SĂGETĂTOR
Influența celor din jur nu vă prinde bine astăzi. Erați hotărâți să demarați un proiect, dar din cauza comentariilor răutăcioase sunteți pe punctul să renunțați.

CAPRICORN
Astăzi este o zi crucială pentru un proiect destul de important, așa că trebuie să vă concentrați asupra acestui lucru. Nu lăsați nimic altceva să vă distragă atenția.

VĂSRSĂTOR
Sunteți puși în fața unei situații speciale și nu prea știți cum să reacționați. Consultați-vă cu cei dragi în privința acestui aspect.

PEȘTI
Calculați toate variantele și luați o decizie importantă. V-ați cam lăsat așteptați, dar din fericire alegerea va fi cea potrivită pentru voi.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL