Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop joi, 21 februarie. Schimbare importantă pentru o zodie. Viața devine altceva

Thursday, 21 February 2019, 09:29 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Găsiți în familie sprijinul financiar pentru a porni un proiect destul de riscant. Toate semnele vă arată că a venit și vremea voastră așa că vă apucați serios de treabă.

TAUR
Astăzi o să aveți foarte mult de muncă și veți fi nevoiți să rămâneți peste program, ceea ce vă duce la unele discuții neplăcute acasă. Încercați să vă faceți ordine în priorități.

GEMENI
Sunteți în centrul atenției astăzi și reușiți să îi faceți pe toți cei din jurul vostru să se simtă bine. Este posibil să organizați o ieșire în oraș sau o petrecere.

RAC
Vă canalizați toată atenția către persoană iubită, care se simte puțin ignorată. Vă simțiți vinovați pentru asta, așa că veți face tot posibilul să vă  demonstrați iubirea.

LEU
Ar fi bine să vă opriți din tumultul vieții cotidiene și să vă ganditii numai la realizările de până acum. Concluziile obținute astăzi vă vor ajuta să abordați altfel evenimentele importante din viața voastră.

FECIOARĂ
Energia vitală este fluctuantă, așa încât este bine să vă dozați eforturile și mai ales să ftii prudenți la felul în care gestionați anumite probleme. Gândurile vă sunt îndreptate spre posibilitățile financiare, pe care le aveți la locul de muncă.

BALANȚĂ
Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fiți prudenți la drum!

SCORPION
Capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveți nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi sau vă solicită numai pentru doleanțele lor personale.

SĂGETĂTOR
Astăzi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru voi, deoarece se pare că ați trecut prin situații delicate în ultima vreme.

CAPRICORN
În ultima perioadă ați primit extrem de multe promisiuni cu privire la un job pe care îl doriți, doar că nu știți exact când se vor materializa acestea. Este momentul oportun pentru o schimbare în carieră.

VĂSRSĂTOR
Sunteți mai sensibili decât de obicei și puteți fi răniti foarte ușor astăzi, mai ales că aveți tendința de a deschide subiecte delicate. Pe de altă parte, simțiți nevoia de a fi admirați, lucru ce se poate întoarce împotriva voastră.

PEȘTI
Nu vă sfiiți să cereți ajutor la nevoie, pentru că nu aveți cum să le știți chiar pe toate. Veți vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experientă vă va scoate din impas.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL