Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 24 IANUARIE 2020 // Aceste zodii se bucură de reușite sentimentale şi financiare

Friday, 24 January 2020, 07:50 Sursă: Realitatea.NET

HOROSCOP 24 IANUARIE BERBEC

Luna Nouă de vinerea aceasta ocupă casa proiectelor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se întrevede un nou început într-unul din aceste sectoare, dacă nu chiar în amândouă. Aşadar, profită de acest context astral pentru a accepta invitaţia la evenimente care te-ar putea aduce în contact cu persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni. De asemenea, nu ar strica să faci în aşa fel încât, la un moment dat pe parcursul zilelor următoare, să dai drumul acelor iniţiative la care lucrezi de ceva timp încoace. Debutul lor în această perioadă este unul cu noroc.

HOROSCOP 24 IANUARIE TAUR 

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, semnalând începutul unei perioade de succese în plan profesional. Această lunaţie îţi transmite faptul că a venit momentul să schimbi ceva la strategia de marketing personal la locul de muncă. În cazul în care nu ai fost deschis(ă) la viziuni şi abordări noi, poate nu ar fi rău să experimentezi mai mult la acest capitol. Şefii se aşteaptă de la tine să ţii pasul cu ultimele tehnologii şi tehnici din domeniu, deci caută să le demonstrezi faptul că nu te-ai culcat pe-o ureche, refuzând să ţii pasul.

HOROSCOP 24 IANUARIE GEMENI

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte în casa călătoriilor şi a studiilor din horoscopul tău general, dând startul unei perioade de câteva zile în care deplasările pe distanţe relativ mari, interacţiunile cu persoane în etate şi/ sau din alte culturi ori alte experienţe care implică să îţi deschizi orizonturile te ajută să îţi înnoieşti filozofia de viaţă. În ultima vreme, au avut loc în viaţa ta evenimente din care nu ai extras încă cele mai importante lecţii pentru viitor, iar acest eveniment astral caută să-ţi vină într-ajutor din acest punct de vedere. Introdu aceste învăţăminte în sistemul tău de referinţă.

HOROSCOP 24 IANUARIE RAC

Luna Nouă de vinerea aceasta se formează în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, ceea ce înseamnă că nu lipsesc în perioada următoare oportunităţile de a vă suplimenta resursele comune şi/ sau de a valorifica unele economii pe care le-aţi realizat împreună. Secretul succesului este acela de a lăsa orgoliile deoparte şi de a vă provoca unul pe celălalt să vă deschideţi mintea către mijloace inedite de a vă spori finanţele pe care le-aţi dobândit împreună sau pe care aveţi şansa de a le câştiga în curând.

HOROSCOP 24 IANUARIE LEU

Luna Nouă de azi vine la pachet cu veşti bune pentru nativii(ele) acestui semn care căutau să se aşeze la casa lor. Nu este exclus să apară cineva nou în peisaj sau să primească semnalele dorite din partea acelei persoane după care li s-au aprin călcâiele acum ceva vreme. Aşadar, se prea poate ca zilele acestea să se închege o poveste de iubire cu potenţial. În cazul în care ai întâlnit deja omul potrivit, află că acest eveniment astral vă poate ajuta să formaţi o echipă mai puternică, tolerând mai uşor diferenţele de mentalitate care altfel ar fi produs scântei.

HOROSCOP 24 IANUARIE FECIOARĂ

Luna Nouă de astăzi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să implementezi, începând cu această lunaţie, noi obiceiuri în plan personal şi profesional. Pe de-o parte, ai putea încerca să aduci unele ajustări necesare stilului de viaţă şi alimentaţie, astfel încât să te ţină bateriile în perioada aglomerată ce se întrevede la orizont. Pe de altă parte, poţi adopta noi tehnici şi metode de lucru, care să te ajute să îţi foloseşti inteligent timpul petrecut la serviciu. În felul acesta, randamentul nu îţi va mai fi afectat negativ de neplăcerile medicale şi viceversa. Citește mai multe pe Mediafax!Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL