Gest șocant făcut de bărbatul în casa căruia se ascundea criminalul din Timiș

Thursday, 06 June 2019, 08:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Bărbatul de 31 de ani în casa căruia se ascundea criminalul polițistului Cristian Amariei a fost reținut pentru 24 de ore.

Individul, spun polițiștii, s-ar fi certat cu iubita lui și cu încă un bărbat, marți seară, în fața unei societăți comerciale din Timișoara. Avea bănuieli că femeia l-ar fi înșelat cu respectivul și a devenit violent.

Conform reprezentanților IPJ Timiș “Polițiștii Sectiei 3 Timisoara au retinut pentru 24 de ore un barbat de 31 de ani, care aseară a  lovit o femeie de 27 de ani, in timp ce se afla in fata unei societati comerciale din Timișoara. Acesta a fost introdus în CRAP Timiș , urmând ca în data de 06.06.2019 sa fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este cercetat pentru lovire si alte violente si pentru amenintare.”

Conform unor surse implicate în anchetă, bărbatul și-a tras de păr prietena și a mușcat-o de nas.

Bărbatul implicat în incident este cel care l-a adăpostit pe Ionel Lepa în casa buncii sale, după ce acesta a fost rănit.  Ionel Lepa a împușcat mortal un polițist din Recaș care participa la o acține de capturare a lui, el fiind dat în urmarire generală pentru o tâlhărie.

Polițistului ucis în misiune va fi înmormântat! Criminalul va fi externat și încarcerat


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL