Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fotograful Cătălin Ilniţchi, rănit grav în incendiul din Colectiv, a fost transferat în Israel

Sunday, 08 November 2015, 18:03 Sursă: REALITATEA.NET

Cătălin Mircea Ilniţchi a fost una dintre persoanele rănite grav în tragedia din clubul Colectiv. În momentul declanşării incendiului, tânărul fotograf se afla chiar lângă scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul "Floreasca" din Bucureşti, fiind în stare critică, potrivit relatărilor de pe Facebook ale apropiaţilor acestuia, scrie Mediafax.ro.

Cătălin Ilniţchi este din Buzău şi este colaborator al unei publicaţii pentru iubitorii muzicii rock. Pe 30 octombrie, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze.

În ultimele zile, pe Facebook au apărut numeroase apeluri de ajutorare a fotografului Cătălin, oamenii fiind rugaţi să doneze sânge pentru acesta. El are o grupă de sânge rară, AB. De asemenea, la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Cătălin, Tamara Adina Neagu, au fost deschise trei conturi în care pot fi făcute donaţii.

Totodată, compania Intermedicas a anunţat pe site-ul propriu că a evacuat aerian, duminică, la ora 13:00, încă un pacient român rănit în clubul Colectiv, respectiv pe Cătălin Ilniţchi, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, care va fi internat la spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL