Filmarea cu un urs în parcarea unui hotel din Voineşti-Covasna a devenit virală pe Facebook

Urs filmat în parcarea unui hotel din Voineşti-Covasna
Urs filmat în parcarea unui hotel din Voineşti-Covasna

O filmare cu un urs plimbându-se în parcarea unui hotel din staţiunea Covasna a strâns zeci de aprecieri pe Facebook, scrie realitateadecovasna.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanță în zona Piața Obor, din Capitală / Foto: Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanță cu pacient, în zona Pieței Obor, din Capitală. Circulaţia tramvaielor pe Șos. Ştefan cel Mare, blocată
Incident în traficul bucureștean, miercuri dimineață! Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanță în sectorul 2, în zona Pieței Obor, din Capitală. Circulaţia tramvaielor pe ambele sensuri, pe şoseaua Ştefan cel Mare, este blocată

Spitalul din Targu Jiu
A plouat în două săli de operație din Spitalul Județean Târgu-Jiu. Ce anunță autoritățile
Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, miercuri, că numărul de paturi în secţiile de Chirurgie a fost redus pentru reabilitarea energetică a Secţiei Chirurgie Generală 1 şi a sălilor de operaţie, motiv pentru care numărul de internări va fi limitat. De asemenea, cadrul blocului operator al Secţiei Chirurgie Generală 1 s-au produs infiltraţii în plafon, dar nu au afectat aparatura medicală.

Procurorii, somați prin instanță să soluționeze dosarul catastrofei cu 7 morți de la Spitalul de Infecțioase din Constanța / Foto: Inquam Photos
Procurorii, somați prin instanță să soluționeze dosarul catastrofei cu 7 morți de la Spitalul de Infecțioase din Constanța
Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de la tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 1 octombrie 2021, iar procurorii nu au început încă urmărirea penală împotriva vreunui suspect, cercetările efectuându-se încă in rem.

Volodimir Zelenskiâ
Război în Ucraina, ziua 791. Mesajul Congresului SUA către Zelenski după aprobarea ajutorului: "Acum du-te și câștigă lupta"
Un amplu pachet de ajutor extern a trecut cu uşurinţă, marţi seară târziu, în Congresul SUA, după luni de amânare, deschizând calea pentru o nouă finanţare de miliarde de dolari pentru Ucraina, în contextul în care forţa de invazie a Rusiei avansează şi Kievul duce lipsă de provizii militare, transmite Reuters. 

Social

Foto arhivă
Ce se întâmplă cu pensiile din luna mai? Anunțul șefului de la Poșta Română
Directorul general al Poştei Române, Valentin Ştefan, a anunţat, miercuri, că vor fi livrate pensiile, până de sărbătorile pascale.

Lege nouă pentru românii care NU locuiesc la adresa din buletin / Foto: Inquam Photos
Lege nouă pentru românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Reguli noi pentru românii care nu stau la adresa din buletin. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a comunicat că se înregistrează o creștere semnificativă, de 112%, în ceea ce privește cererile pentru obținerea de vize de flotant la nivel național, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Ministrul a menționat că există județe cu cifre record. Iată ce trebuie să facă românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Legea a intrat în vigoare.

Foto/Arhivă/Profimedia
Sfaturi de la psihologi. 5 modalități de a combate gândurile negative
Există multe momente în viață în care gândurile negative pun stăpânire pe noi, însă este important să învățăm cum să le gestionăm și să le depășim pentru a menține un echilibru mental și emoțional sănătos.

Maşină mistuită de flăcări în curtea unei societăţi comerciale din Arad. De la ce a pornit incendiul/ Captură video
Maşină mistuită de flăcări în curtea unei societăţi comerciale din Arad. De la ce a pornit incendiul
O maşină a fost distrusă, miercuri, într-un incendiu care a izbucnit în curtea unei societăţi comerciale din Arad. Conform reprezentanților ISU, focul a pornit de la scântei provenite de la un utilaj din apropiere.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Cristian Popescu Piedone
Piedone și-a majorat salariul cu 50% în prima zi când s-a întors la primărie! Cât câștigă acum edilul de la 5, care se visează primar general
Cristian Popescu Piedone este în mijlocul unui nou scandal. De această dată, el este acuzat că și-a majorat salariul cu 50% din prima zi când s-a întors din închisoare la primărie. 

Omul de afaceri Cătălin Hideg, constrans să-și vândă compania pe modelul HexiPharma
Omul de afaceri Cătălin Hideg, constrâns să-și vândă compania pe modelul HexiPharma. PRESIUNI URIAȘE și ȘANTAJ: caracatița lui Coldea, devoalată pas cu pas
Interceptările bombă obținute de Realitatea PLUS scot la iveală o operațiune pe modelul HexiPharma. Omul de afaceri Cătălin Hideg ar fi fost presat să-și vândă compania unor francezi, așa cum s-a întâmplat și în cazul Hexipharma, cel mai mare scandal din medicina românească ce ar fi avut legături cu statul paralel și care a zguduit întreaga țară. 

Nicușor Dan
Nicușor Dan, atac dur la adresa lui Piedone: Este un interlop! Între cine se va da lupta finală pentru Capitală
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a lansat un atac fulger la adresa lui Cristian Popescu Piedone. L-a numit „interlop în adevăratul sens al cuvântului”. Edilul Capitalei a susținut, totodată, că primarul Sectorului 5 este însoțit în toate deplasările de interlopi din Clanul Sportivilor și crede că bătălia finală pentru București se va da între cei doi. 

Zodia care își va împlini marele vis de Florii! Divinitatea o protejează, așa că va depăși toate obstacolele/ unsplash.com
Zodia care își va împlini marele vis de Florii! Divinitatea o protejează, așa că va depăși toate obstacolele
Floriile, sărbătoarea creștină care marchează intrarea lui Isus în Ierusalim înainte de Paște, aduce cu sine o energie de început și renaștere. Pentru Fecioară, aceasta poate fi o perioadă de transformare profundă și realizare a aspirațiilor. Divinitatea protejează această zodie și va depăși toate obstacolele.



Vezi emisiunile Realitatea Plus