Fiica adolescentă a unui lider din Republica Moldova, vedetă în Daily Mail cu LUXUL afişat

Monday, 23 May 2016, 11:29 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Tânăra, care învață la Liceul Gheorghe Asachi din capitala Chișinău, este fiica liderului Partidului Comunist din Republica Moldova (PCRM), Violeta Ivanov . Pentru statutul de parlamentară, mama ei câștigă, oficial, aproximativ 170.000 de lei moldovenești pe an, adică aproximativ 35.000 de lei noi. Potrivit dailymail.co.uk, tatăl ei, despre care nu se știe dacă este implicat în politică, câştigă numai 42.000 de lei moldovenești, adică aproximativ 8.500 de lei noi.

Veniturile lor nu par deloc ridicate comparativ cu nivelul de trai din România. Cu toate acestea, familia ar deține terenuri în trei locuri diferite din Chișinău. Margareta Ivanov se laudă pe Internet cu mașini de lux și haine semnate de designeri celebri.

Recent, adolescenta a publicat fotografii cu blănuri și bijuterii scumpe, dar și o imagine cu un Jaguar roșu, pe care l-ar fi primit în dar. „Cadoul perfect. Ești binevenită, micuța”, a scris ea, pe profilul personal de pe o rețea socială, conform click.ro.

Prietenii de pe Instagram ai adolescentei sunt revoltați. „Țineți minte numele lor și nu lucrați niciodată pentru ei. Dar dacă o faceți, taxați-i dublu”, a scris un internaut. „Nu este nimic nou aici. Oamenilor care s-au îmbogățit recent le place să se laude cu averea lor. În momentul în care cineva îi întreabă ceva, încep să spună că nu au bani”, a scris un altul.

Imaginile revoltătoare au ajuns și în presa moldovenească. „În timp ce Violeta Ivanov se plângea de salariul mic, fiica acesteia etalează luxul în care trăiesc”, titrează o publicație din Republica Moldova, Unimedia. „Viață de lux pe bani publici? Cu ce se laudă pe Instagram fiica deputatei Violeta Ivanov, Margo”, scrie un alt portal de știri, Zugo.md.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri