Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Eurovision a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Wednesday, 18 March 2020, 16:18 Sursă: Realitatea.NET

Concursul Eurovision a fost anulat, au anunțat miercuri organizatorii. Cel mai probabil, competiția ar urma să aibă loc abia anul viitor, în 2021.

Ediția din acest an a competiției muzicale era programată pentru 16 mai, la Rotterdam.

„În ultimele săptămâni, am explorat multe opțiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să meargă înainte. Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea Covid-19 în toată Europa și restricțiile instituite de guvernele țărilor participante și de autoritățile olandeze au determinat EBU să ia decizia dificilă de a nu merge înainte cu evenimentul, așa cum era planificat”, se arată în comunicat.

„În acest moment, nu putem garanta că vom fi capabili să organizăm un eveniment de o atât de mare amploare mai târziu, în acest an. Dacă s-ar desfășura competiția mai târziu, în decursul acestui an, țara câștigăoare nu ar avea suficient timp să se pregătească pentru competiția de anul viitor”, arată organizatorii.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-18 17:38:43
Oamenii produc ceea ce statul nu e capabil !!!

Angajatii statului au demolat orice industrie (strategica sau nu), au tot ce le trebuie si lasa restul populatiei complet nesustinuta in fata pandemiei !??? Daca nu ar exista intreprinzatori de unde ar lua oamenii chiar si acele masti “nerecomandate’’ !? Angajatii stalui doar se pling de salarii iar restul doar se uita cum trece viata pe linga ei !!! La tv se spune - folositi masti ! De unde !???

Alte articole din: ACTUAL