Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Eroul de la Colectiv. Decizia de ultimă oră pe care a luat-o Adi Despot. Cerinţa lui e oficială

Wednesday, 18 November 2015, 12:50 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit lui Răzvan Exarhu, dacă vor obţine licenţa de la CNA, la postul Clandestino FM Andi Moisescu va avea o emisiune de jazz. Adrian Despot, care este şi directorul muzical al postului, ar urma să aibă o emisiune de seară la Clandestino FM.

"Vizavi de direcţia muzicală a postului, eu prin natura meserie mele sunt la current cu tot ce apare nou ştiu tot ce este vechi şi astfel voi reuşi să fac un mix bun între cele două", a afirmat Adi Despot în faţa membrilor CNA, citat de paginademedia.ro.

Adi Despot s-a aflat în Club Colectiv în noaptea tragediei în urma căreia au murit 56 de oameni. Solistul de la Viţa de Vie a ajutat la salvarea câtorva dintre răniţi, el reuşind să părăsească incinta la timp.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Col


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL