Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EMOȚIONANT! O mamă a refuzat să-și abandoneze copilul bolnav. Apoi s-a întâmplat un miracol

Wednesday, 17 May 2017, 22:24 Sursă: REALITATEA.NET

Medicii din provincia natală Hubei au sfătuit-o să renunțe la copil, o viziune pe care și soțul ei o împărtășea, crezând că băiatul va duce o viață fără valoare și plină de durere, pe care o va proiecta în jur.

În ciuda presiunilor, Zou a respins tot ce a auzit, a divorțat de tatăl copilului și și-a făcut din creșterea și sprijinirea fiului ei unicul scop al existenței.

Zou a lucrat și câte trei slujbe simultan, pentru a-și susține mica familie, și și-a stimulat fiul prin jocuri care i-au antrenat mintea și simțurile. L-a învățat chiar să folosească bețișoarele chinezești, atunci când nu se putea folosi de mâini, din cauza rigidității.

„Nu am vrut ca el să se simtă rușinat de aceste probleme fizice”, a spus ea pentru South China Morning Post.

„Deoarece avea abilități inferioare în multe domenii, eram destul de strictă ca el să muncească din greu pentru a ajunge să-și depășească dificultățile.”

După 29 de ani, același băiat - Ding Ding - este absolvent al Universității din Peking , fiind licențiat în științele mediului și inginerie. De curând, el a fost admis și la Harvard, unde studiază dreptul. Povestea lui Zou Hongyan și a fiului ei a impresionat întregul mapamond.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL