Emoții pentru Marian Oprișan. Verdict definitiv în dosarul,, Căprioara''

Monday, 30 November -1, 00:00, Sursă: REALITATEA.NET

Curtea de Apel Cluj pronunţă astăzi verdictul definitiv în dosarul "Căprioara", în care "baronul" Marian Oprişan este acuzat de de abuz în serviciu și de fals și uz de fals. Pe 6 februarie 2015, Marian Oprișan a fost achitat de Judecătoria Cluj-Napoca, dar DNA a contestat decizia.

 În iunie 2006, procurorii anticorupție au dispus trimiterea în judecată a lui Oprișan pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, fals și uz de fals. Procurorii DNA l-au învinuit pe președintele CJ Vrancea pentru cheltuirea în mod nelegal a 1,9 milioane de dolari pentru balastarea a 41 de drumuri comunale, dar și pentru modul cum s-a achiziționat Complexul Turistic 'Căprioara'.

DNA a reținut la momentul trimiterii în judecată un prejudiciu de 1,5 milioane euro în dauna Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului (MTCT), alți circa 600.000 euro în dauna Consiliului Județean și aproape 75.000 euro pagubă la bugetul Guvernului.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage