eMAG – Produsele pe care le-ai vazut la TV pot fi cumparate online

Friday, 11 October 2019, 18:33, Sursă: REALITATEA.NET

eMAG are o promotie speciala cu cateva oferte interesante la produse pe care cel mai probabil le-ai vazut si la TV.

Adaugă părerea ta

eMAG – Lista produselor din promotia speciala poate fi consultata ACCESAND URMATORUL LINK.

eMAG a lansat o rubrica noua care se numeste ‚le-ai vazut la TV’. E vorba de cateva oferte si produse pe care, dupa cum ii spune si numele promotiei, probaibl le-ai vazut la TV si acum le poti cumpara online cu preturi foarte bune.

Momentan e vorba de 4 oferte foarte interesante de la eMAG, electrocasnice dar si pentru cresterea copilului, insa de-a lungul timpului vor aparea si alte produse in oferta cu promotie interesanta.

Am facut si noi o scurta trecere in revista a celor 4 oferte de produse pe care le-ai vaut si la TV si le poti cumpara online de la eMAG:

1 eMAG – Electrolux

Prima oferta interesanta din promotia ‚le-ai vazut la TV’ este pentru produse electrocasnice de la elextrolux pentru care puteti beneficia de un voucher special de 10%.

Mai exact, puteti avea o reducere cu 10% mai mare decat pretul afisat pe site daca inainte de a finaliza cumparaturile introduceti codul de voucher ‚electrocasnicemari’. Gasiti o multime de produse electrocasnice dar si pachete de incorporabile cu cuptor si plita. Ofertele pot fi vazute AICI.

eMAG – Whirlpool

O a doua oferta foarte interesanta din aceasta promotie este pentru un alt brand puternic de electrocasnice, insa de data asta sunt vizate masinile de spalat rufe foarte bune, cu discount urias si nu numai, dar si cu garantie pe termen lung.

Masinile de spalat rufe de la Whirlpool au reduceri la eMAG chiar si de 40% in unele cazuri. Este situatia masinii SLIM Whirlpool FreshCare+ ce beneficiaza de reducere de 40% si costa putin peste 1000 de lei. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – lg

O alta oferta interesanta este pentru televizoarele LG de la eMAG. Un televizor de tip LED cu foate functiile Smart de la LG, cu diagonala de 108cm si rezolutia cea mai buna 4K ULTRA HD poate fi achizitionat cu putin peste 1500 de lei. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Pampers

Nu in ultimul rand, o oferta foarte buna este si pentru produsele de ingrijire pentru bebelusi. Pampers XXL Box Premium Care Pants au reduceri chiar si de 45% daca le achizitionati online. Oferta completa de la eMAG poate fi gasita AICI.