eMAG electrocasnice performante și fiabile

Thursday, 07 November 2019, 13:44 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG are o promoție specială în aceste zile prin care introduce un voucher de reducere cu 10% pentru electrocasnice

 
Adaugă părerea ta

eMAG lista electrocasnicelor ce pot beneficia de vouchere role de 10% poate fi consultată accesând următorul link

eMAG a introdus în aceste zile o promoție specială prin care aduce reduceri suplimentare pe lângă prețul afișat pe site de 10% cu ajutorul vouchere ului small Electro 10.

Acest voucher poate aduce o reducere de 10% pentru diferite electrocasnice mici și mari dacă este introdus înainte de finalizare a comenzii pe saitul cele mai mare retailer din România.

Vouchere ul poate fi folosit între zilele de 1 și 31 octombrie 2019 pentru diferite electrocasnice de la branduri precum crock pot kuvings dirt Devil ecovacs ozon.

Mare atenție însă acest voucher nu poate fi utilizat pentru a cumpăra produse resigilate care au reduceri suplimentare de la eMAG ci doar în cazul electrocasnicelor listate

eMAG categorii de produse cu reduceri suplimentare

eMAG are o serie de electrocasnice care pot fi cumpărate cu vouchere ul de 10% extra reduceri vă prezentăm și noi câteva dintre aceste categorii de produse vizată de reducerile mari de la eMAG

Aspiratoare o serie de aspiratoare de toate felurile înregistrează reduceri semnificative fie că vorbim de aspiratoare verticale fără sac de mână toate au reduceri ce ating chiar și pragul de 60% și se poate ajunge la o extra reducere de 10% cu ajutorul vouchere ului

Produse de gătit la eMAG se găsesc o serie de produse de gătit cu mari reduceri și pentru care se poate aplica și vouchere ul de 10%. Printre acestea se numără multicooker dar și blendere și storcătoare toate cu prețuri la un minim istoric pe saitul retailers lui eMAG.

eMAG - Sunt vizate și produsele de curățenie precum roboți de aspirare sau aparate de curățat cu abur toate având prețuri foarte bune la care se poate adăuga vouchere ul de 10%. Ofertele pot fi consultate aici.